Reglement

Aspirant deelnemers kunnen zich het beste aanmelden bij de Nederlandse gardenpulling organisatie. email: info@gardenpulling.nl 

 

Met ingang van seizoen 2006 rijden de Compact Diesels onder de vlag van de NTTO-B divisie. Hierdoor is het reglement van de compact diesels opgenomen in het algemene NTTO reglement. Dit reglement wordt elk jaar herzien en kan aangevraagd worden bij de TVM commissie van de NTTO:

TVM-commissie

Johan van Oosterhout

j.v.oosterhout@ntto.nl

 Een deelnemer mag alleen deelnemen aan de competitie als zijn Compact diesel gebouwd is volgens deze voorschriften. Verder is het goed je als aspirant deelnemer aan te melden bij de Nederlandse Gardenpulling Organisatie. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de wedstrijdkalender en wordt uitgenodigd voor vergaderingen e.d.

Vermeld eventueel wat je aan het bouwen bent en in welk stadium het project verkeert.Aan melden kan via het volgende email adres info@gardenpulling.nl 

Het is verstandig om een keer bij een team te gaan kijken hoe de machines gebouwd zijn, en waar je rekening mee moet houden.